Tefilter - Filter til at brygge et krus te

 

 

Et krus te. Ganske simpelt.
MissBlue er et unikt engangs-tefilter, som gør det let at brygge blot et enkelt krus te. Derudover er MissBlue udviklet således at teen kan flyde let rundt i vandet, for at få mest mulig smag fra tebladene til det kogte vand. MissBlue filtre er perfekte om morgenen, i weekenden, ude i naturen eller til at tage med på ferie. Det er let at lave blot et enkelt krus te. Hvor som helst, når som helst.

Om MissBlue
Vi udviklede MissBlue filtrene, fordi det skulle være lettere at lave blot et enkelt krus te. Med vores filtre kan du bruge præcis den te, som du kan lide. Der er ingen begrænsinger. Samtidig er vores filtre også rigtig smarte til dig, som drikker blot et par kopper te over en hel dag. Så slipper du for at skulle lave en hel kande, som på et par timer er blevet kold og kedelig. Bryg til præcis dit behov og få den perfekte kop te hver eneste gang. Hverken mere eller mindre.

Om filtrene
MissBlue filtre er lavet af 100% biologisk nedbrydelige materialer. Det betyder, at alle dele af filteret kan nedbrydes. Det gør det smart, hvis man er ude i naturen og langt fra en skraldespand. Så kan man faktisk bare grave filteret ned i jorden, og så vil jorden selv kompostere filteret til muld. Men det er selvfølgelig også helt i orden bare at smide filteret ud i en skraldespand efter brug.