Handelsbetingelser, refunderingspolitik og privatlivspolitik


HANDELSBETINGELSER OG REFUNDERINGSPOLITIK

GENERELLE OPLYSNINGER

Juridisk navn: INNO-TEK V/KENNETH HØRLYCK MYNSTER
Selskabsform: Enkeltmandsvirksomhed
CVR-nr.:16601187
Firmaadresse: Skenkelsøvej 9, 3650 Ølstykke
Email: km@inno-tek.dk
Telefon: 47 17 45 51
Etableringsår: 15-11-1992



PRISER

Hos www.missblue.dk tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Alle priser er inklusiv 25% moms.



BETALING

INNO-TEK modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og Mobilepay.
Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
Alle beløb er i DKK - Danske kroner og incl. moms.
Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.



LEVERING

Vi tilstræber, at ordre indgået inden kl. 17:00, sendes næstfølgende hverdag.
Vi leverer alle ordre med værdi på 249 kr. eller mere gratis til nærmeste pakkeshop med DAO365. Derudover tilbyder vi en række andre muligheder for levering. Se vores leveringsmuligheder her.


REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.
Du kan få varen ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen.
Du skal reklamere i ”rimelig tid” efter du har opdaget manglen/fejlen.
INNO-TEK vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang (svarende til billigst mulige forsendelsesmetode).

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten sendes til :
INNO-TEK
Skenkelsøvej 9,
3650, Ølstykke
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.



REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr. og kontonr., så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.



FORTRYDELSESRET

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag;
- Hvor du modtager dine varer i pakkeshop eller på din adresse.
- Får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, bestilt i en ordre, men leveres enkeltvis eller i flere omgange.
- Får det sidste parti, eller sidste del i fysisk besiddelse, når det drejer sig om aftale af levering af varer der består af flere partier/dele.
- Den første vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om regelmæssig levering af varer over en bestemt periode.
Returneringsomkostninger skal du selv afholde.
Inden 14 dage regnet fra modtagelsestidspunktet skal du give meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb.
Meddelelsen skal gives pr. mail på missblue@missblue.dk eller i en direkte besked på vores Facebook side (www.Facebook.com/MissBlueFilter). I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Vi vil hjælpe og assistere i forløbet omkring din retur.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.



VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.
- Forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejne-mæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret og hvor forseglingen er brudt efter leveringen.
- Varer, der grundet sin art bliver uløseligt blandet sammen med andre ved levering.
- Varer hvor plomberingen er brudt.
- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjeneste-ydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anderkendelse af, at fortrydelseretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.
- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykke-lige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.
- Aviser, tidskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.
- Aftaler indgået på offentlig auktion.
- Varer der forringes eller forældes hurtigt.



RETURNERING

Du skal sende din ordre retur uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, at du har gjort brug af din fortrydelsesret. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med returnering. Ved returnereing er du ansvarlig for, at varen er pakket ordentligt ind.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Du bærer risikoen for varen fra tidpunket for varens levering og til vi har modtaget den retur.
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.



VARENS STAND VED RETURNERING

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, hvorpå den fungerer. Du kan med andre ord prøve varen, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, det ovenfor beskrevet, betragtes den som brugt. Hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi på modtagelsestidspunktet - af returneringen.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså afprøve varen uden egentlig at tage den i brug.



TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os retur.
I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købs-beløbet.
Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standard levering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten.
Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, med mindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

PRIVATLIVSPOLITIK

OPLYSNINGER

For at du kan indgå en aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger
Navn
Adresse
Eventuelt telefonnummer
E-mail adresse
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Du accepterer, ved afgivelse af ovennævnte oplysninger, at vi kan kontakte dig pr. mail eller SMS med informationer om din ordre.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Alle data behandles iht. Persondataloven.



SHOPIFY

Vores online butik er hostet hos Shopify Inc. De stiller en online e-handels platform til rådighed, som gør det muligt at sælge vores produkter og tjenester til dig.
Dine data er gemt via Shopify’s data lager, databaser og den generelle Shopify applikation. De gemmer dine data på en sikker server beskyttet bag en ekstrem sikker firewall.



OPBEVARING

Personoplysningerne registreres hos INNO-TEK V/KENNETH HØRLYCK MYNSTER og Shopify Inc. Vi, INNO-TEK, opbevarer dine personoplysninger i 5 år, regnet fra udgangen af det pågældende regnskabsår hvor handlen er gennemført, hvorefter oplysningerne slettes.
Oplysningerne gemmes iht. Bogføringslovens § 10.
Oplysningerne opbevares sikkert og fortroligt på computer med begrænset adgang i kontrollerede faciliteter. Sikkerhedskontrollen revideres løbende for altid at kunne håndtere brugeroplysninger forsvarligt og iht. dine rettigheder som bruger. Alle kundeoplysninger afgivet på vores hjemmeside er krypteret og opbevares på Shopify Inc’s sikre server. På trods af det kan der aldrig garanteres 100% sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Der kan være risiko for at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk - hvorfor du derfor afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores håndtering af persondata-oplysninger kan blive nødvendige, hvorfor vi forbeholder os retten til at opdatere/ændre nærværende retningslinjer for håndtering af personoplysninger. Bliver dette aktuelt, rettes datoen for ”sidst opdateret” nederst på siden. Ved omfattende ændringer gives synlig besked herom på websitet.
Alle kundeoplysninger opbevares på Shopify Inc’s sikre server med AES-256 kryptering.
Alle transmitterede kundeoplysninger er krypteret af SSL-kryptering af Shopify Inc.



HVEM HAR ADGANG

Direktøren og hjemmesideudvikleren for INNO-TEK V/KENNETH HØRLYCK MYNSTER har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på www.missblue.dk er Kenneth Münster.



TREDJEMAND

Oplysninger afgivet til www.missblue.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, som ikke har noget med vores hjemmeside at gøre, med mindre dette sker i forbindelse med en omstrukturering eller et helt eller delvist salg af virksomheden. Eventuel videregivelse i en sådan situation vil ske i overensstemmelse med den til enhver tid gældende persondatalovgivning på området.
Generelt vil de tredjeparts udbydere vi benytter på hjemmesiden kun indsamle, bruge og videregive dine oplysninger i det nødvendige omfang at give dem mulighed for at udføre de tjenester, de leveres til os.

Når du forlader vores hjemmeside eller omdirigeres til en tredjeparts hjemmeside eller program, er du ikke længere omfattet af denne privatlivspolitik eller vores hjemmesides service- og handelsbetingelser.

Når du klikker på links på vores hjemmeside, kan de henvise dig væk fra vores hjemmeside. Vi er ikke ansvarlige for disse hjemmesiders privatlivs politik og opfordrer dig til at læse deres privatlivs politik.

Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.



INDSIGELSE OG INDSIGT

Som registreret hos INNO-TEK V/KENNETH HØRLYCK MYNSTER har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringerne. Tillige har du ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om/på dig. Såfremt data er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Disse rettigheder har du iflg. Persondataloven. Henvendelse i forbindelse hermed skal rettes til INNO-TEK V/KENNETH HØRLYCK MYNSTER via e-mail missblue@missblue.dk.



KLAGE

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os på missblue@missblue.dk.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedr. dig. Klagen indgives til Datatilsynet, jf. Persondatalovens $58, stk.1.



TVIST

Enhver tvist mellem forretningen og kunden afgøres under dansk lovgivning.



ODR

Pr. 15. februar 2016 får europæiske virksomheder og forbrugere en ny digital platform ODR. ODR skal gøre forbrugerklager over vare- og serviceydelser inden for EU lettere at håndtere.
ODR stå for Online Dispute Resolution (online-klageløsning).
For forbrugerne betyder dette, at de kan klage direkte til den europæiske virksomhed hvor der er handlet.
Formålet med ODR platformen er at binde en masse klageinstanser sammen. Forbruger og virksomhed kan være i direkte kontakt med hinanden.
Eksempelvis kan en dansk forbruger skrive sin klage på dansk direkte til feks.en italiensk virksomhed der er handlet med. Klagen maskinoversættes af EU’s egen oversættelsessoftware til italiensk og virksomheden modtager således klagen på deres modersmål.

EU’s OnlineDisputeResolution:

Er der noget galt med din ordre, eller lever den ikke op til dine forventninger, kontakt os da venligst, så vi sammen finder en tilfredsstillende løsning.
I henhold til loven skal vi henvise til flg. link - hvis ikke du ønsker at tale med os først;
http://ec.europa.eu/consumers/odr/.



ALDERSKRAV

Du skal være myndig (18 år) for at kunne afgive en ordre på www.missblue.dk.
Ved at afgive en ordre bekræfter du samtidig, at du er myndig.



COOKIES

En cookie er en llile data-fil, der placeres på din egen computers harddisk for at kunne genkende den. Det er ikke et program og kan ikke læse eller ødelægge data på din computer.
Det er kun det website, der har placeret cookie på din harddisk der kan læse cookiens indhold igen. Cookies kan ikke indeholde vira eller lignende der kan at gøre skade på din computer.
Læs evt. mere om Cookies på www.cookiecentral.com
På www.missblue.dk anvendes cookies udelukkende til det formål at optimere funktionaliteten på websitet, således din oplevelse som kunde kan blive forbedret. En teknisk funtionalitet, der kan huske dine indstillinger.
Cookies kan slettes/blokeres http://minecookies.org/cookiehandtering

Vi benytter samtidig Facebook og Google som partnere. De gemmer ligeledes også cookies.


 

 


Til top