Om MissBlue


Om MissBlue

MissBlue er et engangsfilter, som kan bruges til både at brygge et krus kaffe eller te. Filteret er udviklet og bliver produceret i Danmark af 100% biologisk nedbrydelige materialer. 

Se vores filtre her.

Med MissBlue kan du brygge præcis den mængde kaffe eller te, som du drikker. Du slipper altså for at skulle hælde en halv kande kaffe eller te ud efter den har stået hele dagen og er blevet kold. Samtidig slipper du også for at skulle investere flere hundrede kroner i en dyr kaffemaskine eller andet udstyr.

Det tager kun 3-4 minutter at brygge et frisk krus kaffe eller te. Så hvis du er en instant-kaffe-drikker, fordi det er det "hurtigt" og "nemt", så er der ikke længere nogen undskyldning. MissBlue gør det lige så nemt og hurtigt, så du altid får et frisk brygget og velsmagende krus kaffe med dine egne kaffebønner.

Kvalitet og smag er vores primære parametre, når vi vælger nye produkter. Derfor vælger vi også helst økologiske produkter, men det er ikke et krav, så længe at kvaliteten og smagen lever op til vores forventninger. Derudover går vi også ind for fair betaling til producenterne og har tillid til vores leverandører at dette overholdes. 

Kvalitet, smag og bæredygtighed

MissBlue Teamet

MissBlue er opstået som et lille familieprojekt. Efter at filteret har været igennem alle familiemedlemmer og er blevet testet, finpudset og tilpasset gik opfinderen, to af hans børn og hans søster ind i projektet. Og MissBlue blev skabt.  

I dag består MissBlue teamet af Kenneth (far/opfinderen) og Emilie (datter), dog inddrages familien altid i nye idéer, tanker og projekter.


Til top