Om MissBlue

MissBlue er en dansk virksomhed, som siden 2016, har udviklet et enestående engangsfilter til kaffe og te, lavet af 100% biologisk nedbrydelige materialer. Filteret gør det nemt og hurtigt at brygge et frisk krus kaffe eller te - når det passer dig.

Navnet MissBlue
I 1900-tallet var Madam Blå's kaffekande en del af de fleste husstande. Siden er udviklingen gået hurtig, og der findes i dag mange forskellige måder at brygge kaffe på. MissBlue er inspireret af den danske kulturhistorie, som Madam Blå, stadig bringer frem i os, men vi behøver ikke længere at brygge en hel kande, men blot brygge et frisk krus, når vi trænger.
Derfor kalder vi filteret: MissBlue

Bryg med MissBlue
Med MissBlue kan du brygge præcis den mængde kaffe eller te, som du drikker. Du slipper altså for at skulle hælde en halv kande kaffe eller te ud efter den har stået hele dagen og er blevet kold. Samtidig slipper du også for at skulle investere flere hundrede kroner i en dyr kaffemaskine eller andet udstyr.

Se vores filtre her.

Det tager kun 3-4 minutter at brygge et frisk krus kaffe eller te. Så hvis du er en instant-kaffe-drikker, fordi det er det "hurtigt" og "nemt", så er der ikke længere nogen undskyldning. MissBlue gør det lige så nemt og hurtigt, så du altid får et frisk brygget og velsmagende krus kaffe med dine egne kaffebønner.