Kaffefilter - Til at brygge et krus kaffe

 

 

Et krus kaffe. Ganske enkelt.
MissBlue er et kaffefilter til at brygge et krus kaffe. Filtrene er perfekte til at brygge bare et enkelt krus kaffe i weekenden, i naturen eller på ferie. Hvor som helst, når som helst. Filtrene står klar til øjeblikket, når du bare vil have et enkelt krus kaffe. Ganske enkelt.

Idéen om MissBlue
MissBlue er opstået på idéen, at det skal være muligt at brygge bare et enkelt krus kaffe med helt almindelige malede kaffebønner. Der skal ikke være nogen begrænsninger. Dette giver den bedste smag, fordi du kan lave kaffen præcis, som du kan lide den. Du kan bruge enhver type kaffebønne. Samtidig er det nu slut med at skulle hælde en halv kande kaffe ud, fordi man kun fik drukket et par kopper. Med MissBlue brygger du til præcis dit behov. Hverken mere eller mindre.

Om filtrene
Vores filtre er lavet af 100% biologisk nedbrydelige materialer. Det betyder at hele filteret kan komposteres. Det gør det praktisk, hvis man f.eks. er ude i naturen og langt fra en skraldespand. Så kan man evt. bare grave filteret ned i jorden, og så vil jorden på naturlige måder nedbryde filteret til muld. (Bonus fact: Der er rigtig god næring fra kaffegrums, som faktisk kan bruges som gødning til planter).