Opkvikkende Iskaffe med MissBlue på 4 min.

missblue-opkvikkende-iskaffe-opskrift

Med denne opkvikkende iskolde iskaffe kan sommeren bare komme an. En god kop kaffe er altid en god start på dagen, men med denne forfriskende iskaffe forsætter den selv, når varmen for alvor sætter ind. Hvis du har planer om at nyde sommeren i haven, med vennerne eller bare elsker kaffe, er denne iskolde kaffe et godt alternativ til den klassiske varme drik. Den er hurtig og nem at lave og kræver ikke mange ingredienser.

missblue-iskaffe-opskrift-ingredienser

 

 Ingredienser

8-10g Kaffe

Kogt vand

2-3 Kugler vaniljeis

1 spsk. Sirup (kan også erstattes med rørsukker)

Isterninger

Udstyr

1 MissBlue Filter 

1 Krus

1 Stort glas

 

Sådan gør du:

Kværn de friske bønner og kom kaffen i MissBlue filteret. Bryg gerne en stærk kop kaffe, hvis du elsker smagen af kaffe. Lad kaffen trække i 4 minutter.
Kom i mellemtiden 2-3 kugler vaniljeis i et stort glas sammen med siruppen. Hæld kaffen over vaniljeis og sirup. Rør rundt med en ske til kaffen får en cremet konsistens.
Til sidst kommes isterninger i glasset. Du kan evt. pynte med lidt kakaodrys, revet chokolade eller flødeskum med chokoladesauce.

Nyd din iskolde iskaffe i det varme sommervejr.

Se vores udvalg af kvalitetskaffe her.

Tips:
Prøv også at komme alle ingredienserne i din blender. Det giver en lækker cremet iceblend, som kan nydes i haven med dine venner. Man skal dog være påpasselig med antallet af isterninger – juster efter ønsket konsistens på blenden.

Istedet for vaniljeis kan man også bruge chokolade is.


Skriv en kommentar

Bemærk, at kommentarer skal godkendes, før de offentliggøres